Heeft uw kind ademnood?

Of is het onrustig, heeft het vaak buikpijn, en slaapt het moeilijk in? Dan kan het zijn dat een te diepe ademhaling (mond open, duidelijk hoorbare ademhaling, vaak verkouden en snotterig) daar de oorzaak van is!

Op dinsdagdagavond 14 mei, om 20.00 u in het DKW gebouw aan de Leeuweriklaan 19 te Zutphen zal Johannes Treuren, Buteyko specialist, spreken over hoe u als ouder op een eenvoudige manier uw kind kunt helpen aan een betere gezondheid.

Hij zal de principes van de Buteyko methode bespreken, een ademtherapie die beweert dat veel gezondheidsklachten ontstaan door chronische hyperventilatie (anders gezegd: door chronisch over-ademen). Hij zal daarnaast demonstreren hoe door eenvoudige maatregelen en oefeningen de ademhaling zich weer kan herstellen, waardoor gezondheidsklachten verminderen dan wel geheel verdwijnen.

Voorwaarde is wel dat u als ouder of begeleider bereid bent om dagelijks 10 minuten met uw kind te oefenen. Maar dat is een investering die de moeite waard is: u zult verrast zijn over de resultaten!

Als u meer wilt weten over deze bijzondere methode, geeft u zich dan op voor deze gratis lezing. De methode is grotendeels nog onbekend, ook bij artsen, maar is onze belangstelling meer dan waard! Zoals een arts zei na het volgen van een Buteyko cursus:  “ik vond het een absolute eye-opener en was tegelijk verbijsterd dat deze methode zo onbekend is gebleven bij iedereen, ook bij artsen”.

Johannes Treuren, 06 36251088

Opgeven vóór 10 mei op johannes@buteykocentrumzutphen.nl